Ultimele Noutati

Atelier de lucru

2015-03-25

La Multi Ani!

2012-12-24

Comunicat de presa

2012-07-06

Asociația Obștească Centrul Pro Comunitate anunţă lansarea proiectului “Strategii Raionale de Tineret”

Concurs Național
„Selectarea raioanelor pentru elaborarea Strategiilor Raionale de Tineret”

Asociația Obștească Centrul Pro Comunitate, cu suportul financiar la Ministerului Tineretului și Sportului, anunţă lansarea proiectului “Strategii Raionale de Tineret”. În cadrul proiectului se va organiza Concursul Național pentru selectarea raioanelor ce vor beneficia de  asistență în elaborarea Strategiilor de Tineret la care pot participa  raioanele din Republica Moldova, inclusiv UTAG.

 

La concurs sunt invitate să participe Autoritățile Administrației Publice de nivelul II (Consiliile Raionale). Pentru a participa la concurs, este necesar de a completa FORMULARUL DE APLICARE și a-l transmite prin email la adresa info@procomunitate.md sau prin fax: 022 279421. Termenul limită de aplicare este 11 mai 2012, ora 17.00. Cererile primite după acest termen nu vor fi incluse în concurs.

 

În cadrul proiectului, Centrul  Pro Comunitate va acorda asistență administrației publice de nivelul 2 în elaborarea Strategiilor Raionale de Tineret în 10 raioane ale țării.

 

Strategiile Raionale de Tineret vor fi elaborate pentru o perioadă de 5 ani. Aceste planuri strategice vor fi aprobate de Consiliile raionale și vor reprezenta documente oficiale în domeniul tineret pentru respectiva perioadă de timp. Fiecare  Strategie Raională de Tineret va avea un plan de acțiuni, de monitorizare și evaluare iar la finele fiecărui an de implementare vor fi realizate ședințe de evaluare și efectuată o actualizare a planului.

Proiectul se va desfășura in perioada Aprilie – Noiembrie 2012.

 

Activitățile date sunt finanțate de Ministerului Tineretului și Sportului in cadrul Programului de Granturi pentru sectorul neguvernamental de tineret.

 

Persoana de contact: Vitalie Postu – coordonator proiect, tel. 079547057